HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜNE 2021-22 AKADEMİK YILINDA KAYIT YAPTIRMIŞ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Öğrenim Dili Türkçe Olan Programların İngilizce Derslerinden Muafiyet Sınavı Detayları

Değerli Öğrencilerimiz,

İngilizce Muafiyet Sınavı 7 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da Modern Diller Birimi C Blok (Hazırlık Sınıfı Ek Bina)’da gerçekleştirilecektir. Sınava yalnızca Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümüne 2021-2022 Akademik yılında yeni kayıt yaptırmış öğrencilerimiz girebilirler.

Sınav tek oturumdan oluşmaktadır. Bu sınavdan başarılı olan öğrenciler, aldıkları puan aralıklarına göre İngilizce I ve/veya İngilizce II derslerinden muaf olabileceklerdir. Sınava katılmayan veya katıldığı halde başarılı olamayan öğrencilerin ilgili dersi (veya dersleri) almaları zorunludur.

Öğrencilerin okul numarası, ad-soy ad ve tercih (Sınava katılmak istiyorum/istemiyorum) bilgilerini en geç 4 Ekim Pazartesi saat 12:00’ye kadar https://forms.gle/ZNT4heRAuUvw12CE7 adresindeki anket linki üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.

ING 101, 102 muafiyet sınavı Hazırlık Ek Bina C blok 304 nolu sınıfta yapılacaktır. Sınav başlamadan en az 15 dakika önce sınıfta olunuz. Sınava girebilmek için sisteme HES kodunuzu girmiş olmanız ve en az iki doz aşılı, veya bağışık kazanmış ya da negatif PCR testine sahip olmanız gerekmektedir.

Hepinize Başarılar Dileriz.