HUKUK FAKÜLTESİ VE ADALET MESLEK YÜKSEK OKULU’NA 2021-22 AKADEMİK YILINDA KAYIT YAPTIRMIŞ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Öğrenim Dili Türkçe Olan Programların İngilizce Derslerinden Muafiyet Sınavı Detayları

Değerli Öğrencilerimiz,

İngilizce Muafiyet Sınavı 8 Ekim Cuma günü saat 14.00’de Modern Diller Birimi C Blok (Hazırlık Sınıfı Ek Bina)’da gerçekleştirilecektir. Sınava yalnızca Hukuk fakültesi ve Adalet Meslek Yüksek Okulu’na 2021-2022 Akademik yılında yeni kayıt yaptırmış öğrencilerimiz girebilirler.

Sınav tek oturumdan oluşmaktadır. Bu sınavdan başarılı olan öğrenciler, aldıkları puan aralıklarına göre İngilizce I ve/veya İngilizce II derslerinden muaf olabileceklerdir. Sınava katılmayan veya katıldığı halde başarılı olamayan öğrencilerin ilgili dersi (veya dersleri) almaları zorunludur.

Öğrencilerin okul numarası, ad-soy ad ve tercih (Sınava katılmak istiyorum/istemiyorum) bilgilerini en geç 4 Ekim Pazartesi saat 12:00’ye kadar https://forms.gle/QuAizqPrt9BonrCc9 adresindeki anket linki üzerinden bildirmeleri gerekmektedir.

YBD 109, 209 muafiyet sınavı Hazırlık Ek BinaC blok 303, 304, 305, 306 ve 307 nolu sınıflarda yapılacaktır. Sınav başlamadan en az 20 dakika önce sınıfta olunuz. Sınava girebilmek için sisteme HES kodunuzu girmiş olmanız ve en az iki doz aşılı, veya bağışık kazanmış ya da negatif PCR testine sahip olmanız gerekmektedir.

Hepinize Başarılar Dileriz.