×

Sevgili Öğrenciler,

• ENG221 FİNAL sınavı 16 Ağustos 2024 saat 13:00’da, Hazırlık Ek Bina 303 ve 304 nolu sınıflarda yapılacaktır.  Gerekli hazırlıkların ve duyuruların yapılabilmesi için öğrencilerin en geç 12:40’a kadar sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Öğrencilerin yanlarında Çankaya Üniversitesi kimlik kartı ve Nüfus Cüzdanı bulundurmaları gerekmektedir.

• Sınav, Eng221 ders programında yer alan 7 haftalık konuları kapsamaktadır.
  • Cümle sıralama, cümleyi yeniden ifade etme, paragrafa uymayan cümleyi bulma, bağlaçlar, essay yapısı ve bölümleri, metin-içi, metin-dışı atıf (in-text, end-text citation) hakkında sorulardan oluşmaktadır.
  • Toplam 50 puandır. Sınav süresi 80 dakikadır.

Sınavda başarılar dileriz.

Çankaya Üniversitesi

Modern Diller Birimi

Dear Students,

• ENG221 FINAL EXAM will be held on August 16, 2024, at 13:00 in Preparatory School rooms 303 and 304. In order to finish necessary preparations and announcements on time, students must be present in their classrooms by 12:40 at the latest. Students are required to have their Çankaya University ID card and an extra ID card with them.
  • The exam covers 7 weeks topics listed in the Eng221 course schedule.
    • It consists of questions about ordering, paraphrasing, irrelevant sentences, signaling words, and essay structure, essay parts, in-text, and end-text citations.
  • The total score is 50 points, and the exam duration is 80 minutes.

Best of the luck.

Çankaya University