×

ENG 334 – Siyaset ve Uluslararası İlişkiler için İngilizce (3-0-3) AKTS 5

ENG 334 Siyaset ve Uluslararası İlişkiler için İngilizce dersi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrencilerine, alanlarına özel ileri düzey İngilizce dil becerileri kazandırmayı amaçlamaktadır. Akademik ve profesyonel iletişime vurgu yaparak, öğrencilerin okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirecek ve onları küresel siyasi ve diplomatik ortamlarda etkin katılım için hazırlayacaktır. Teorik ve pratik alıştırmaların bir kombinasyonu aracılığıyla, öğrenciler siyasi metinlerle ilgilenerek çeşitli bağlamlarda eleştirel düşünme, yazma ve topluluk önünde konuşma becerileri geliştireceklerdir. Ayrıca, dil becerilerini kullanarak, siyasi teorileri, uluslararası ilişkiler çerçevelerini ve önemli siyasi olayları eleştirel bir şekilde analiz edecek, bu teorilerin ve olayların güçlü ve zayıf yönlerini ve altındaki varsayımları tespit edeceklerdir.