×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sevgili Öğrenciler,

• YAZ ÖĞRETİMİ ENG121 ARA SINAVI 25 TEMMUZ 2024 Perşembe saat 11:20’de yapılacaktır.  Gerekli hazırlıkların ve duyuruların yapılabilmesi için öğrencilerin en geç 11:10’a kadar sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav Hazırlık C Blok 3. Kat 303, 305 ve 307 numaralı sınıflarda yapılacaktır. Öğrenci listeleri sınav günü kapıların üzerinde olacaktır. Öğrencilerin yanlarında Çankaya Üniversitesi kimlik kartı ve Nüfus Cüzdanı bulundurmaları gerekmektedir.
  • Sınav, Eng121 ders programında yer alan ilk 3 haftalık konuları ve Q Skills Reading & Writing 5 kitabının ilk 2 ünitesi ve 3.ünite 1.reading’i kapsamaktadır. Sınav:
  • Okuma (62,5 puan)
  • Kelime bilgisi (37,5 puan)

bölümlerinden oluşan çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır ve toplam 100 puandır.

ÖNEMLİ NOT: Sınav kitapçığının son sayfasında ENG121 dersi TASK-1: WRITING A PERSUASIVE E-MAIL (20 puan) (+/- 200 kelime) yer almaktadır. WRITING TASK için gerekli olacak süre sınav süresine eklenmiş olup; tüm SINAV ve WRITING TASK için verilen süre toplam 100 dakikadır. Sınav ve task için ayrılacak süreyi ayarlama sorumluluğu öğrencilere aittir.

Sınavda başarılar dileriz.

Çankaya Üniversitesi