×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sevgili Öğrenciler,

• YAZ ÖĞRETİMİ ENG122 ARA SINAVI 23 TEMMUZ 2024 SALI saat 09:40’ta yapılacaktır.  Gerekli hazırlıkların ve duyuruların yapılabilmesi için öğrencilerin en geç 09:20’e kadar sınıflarında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav Hazırlık C Blok 3. Kat, 306 ve 307 numaralı sınıflarda yapılacaktır. Öğrenci listeleri sınav günü kapıların üzerinde olacaktır. Öğrencilerin yanlarında Çankaya Üniversitesi kimlik kartı ve Nüfus Cüzdanı bulundurmaları gerekmektedir.
  • Sınav, Eng122 Student Pack ilk 3 haftasını ve Contemporary Topics 3 kitabının ilk 5 ünitesini kapsamaktadır ve toplam 100 puandır. Sınav süresi 60 dakikadır.
  • Ara sınav programı aşağıda belirtilmiştir.
o   ENG122 MIDTERM SINAVI (60 dk.)

·     32 PUAN – LISTENING-1 (Dinleme bölümü (not alma) (dinleme metni 2 kez dinlenecektir)

–          Not alma kağıdının okunması ve not alınması

–          1 dk. Boşluk ve dinleme (Metnin birinci kez dinlenmesi)

–          30 sn. boşluk