×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Sevgili Öğrenciler,

• Yaz Öğretimi ENG221 ara sınavı 23 Temmuz 2024 SALI saat 11:20’de yapılacaktır.  Gerekli hazırlıkların ve duyuruların yapılabilmesi için öğrencilerin en geç 11:10’a kadar Modern Diller Birimi 3. Kat/ 305 & 306 numaralı sınıflarda hazır bulunmaları gerekmektedir. Öğrencilerin yanlarında Çankaya Üniversitesi kimlik kartı ve Nüfus Cüzdanı bulundurmaları gerekmektedir.
  • Sınav, Eng221 yaz okulu ders programında yer alan ilk 3 haftalık konuları kapsamaktadır. Sınav:
  • Essay yapısı hakkında ( 12 puan), paragrafta ve essay bölümlerindeki eksikleri tamamlama (12 puan), verilen paragrafta anlamı bozan cümlenin bulunması (10 puan), paragrafa cümle ekleme (6 puan) ile ilgili çoktan seçmeli sorular,
  • Yazma (giriş veya gelişme veya sonuç paragrafı yazma) (10 puan)

bölümlerinden oluşmaktadır ve toplam 50 puandır. Sınav süresi 75 dakikadır.

Sınavda başarılar dileriz.

Çankaya Üniversitesi